MOVING

VERHUISD
IN DE
VAKANTIE

Zoals wij al in een eerdere blog benoemd hebben: verhuizen is een super stressvolle gebeurtenis. Helemaal als er ook kleine kinderen aanwezig zijn waarvoor gezorgd moet worden. Stel je voor hoe lekker het dan is, dat je tijdens deze periode op vakantie kunt gaan en wanneer je terugkomt, de verhuizing compleet verzorgd is en zo je nieuwe huis in kan.  

Dit klonk voor onze klant als muziek in de oren. Het nieuwe huis zou, na een intense verbouwing, net voor de kerst klaar zijn. Maar er stond rond die tijd ook een vakantie gepland. TIDY kwam met de ideale oplossing: toch met vakantie gaan en ons de verhuizing over laten nemen. 

De dag voor de verhuizing hebben wij het oude huis in Utrecht ingepakt, terwijl de klant de laatste dingen regelde. Aan het einde van deze dag werd de koffer in de auto gelegd en afscheid genomen van het oude huis. 

De volgende dag stonden de verhuizers van POT Verhuizingen al vroeg op de stoep. Alles verliep soepel, mede omdat wij alle verhuisdozen en meubels netjes labelen en klaarzetten om vervolgens duidelijk aan te geven waar ze in het nieuwe huis mogen komen. Zodra er al wat dozen in het nieuwe huis aangekomen waren, begonnen wij met uitpakken. 

Na twee dagen uitpakken, de meubels op z’n plek en de kasten te hebben georganized was het huis klaar om de nieuwe (uitgeruste) bewoners te ontvangen. Heerlijk om het eindresultaat te zien en om een week later, bij de thuiskomst, een hele dankbare en tevreden klant te spreken.

Blog

CONSULTING

INBOUW
KASTEN

Een groot deel van onze werkzaamheden vindt plaats in de kasten van onze klanten. Keukenkastjes, inloopkasten, stellingkasten en ga zo maar door. Tijdens ons organizing proces bedenken wij op welke plek in de kasten de spullen komen. Daarna schaffen we opbergproducten aan die passen op de planken of in de lades. Dit is soms een uitdaging, omdat kasten verschillende afmetingen en indelingen hebben waar we rekening mee moeten houden. 

Het komt namelijk weleens voor dat onze klant inbouwkasten heeft laten bouwen die er heel mooi uitzien, maar waarbij er iets minder goed is nagedacht over wat er in komt. Dit zorgt ervoor dat de kast niet optimaal gebruikt kan worden. Denk aan een badkamerlade waar producten niet rechtop kunnen staan of hele diepe planken waardoor spullen achterin verdwijnen. 

Gelukkig vindt TIDY altijd wel een oplossing om deze kasten zo goed mogelijk in te delen. Maar hoe fijn is het om al jouw spullen zo efficiënt mogelijk op te kunnen bergen in prachtige uitziende kasten?

Onze laatste klant zag daar ook de voordelen van in. Tijdens dit project hebben wij samen met haar meegedacht en advies gegeven over de indeling van meerdere inbouwkasten die geplaatst gaan worden. Door middel van een rondje door het huis hebben wij de spullen en de ruimtes gezien waar de kasten komen. Hierna hebben wij de wensen van de klant besproken en de tekeningen van de interieurarchitect bekeken. 

Door onze ervaringen met het indelen van kasten en onze kennis van opbergproducten hebben wij onze klant meer inzicht, tips en een passend advies gegeven. Wij zijn heel benieuwd naar het eindresultaat en kunnen niet wachten om deze perfecte kasten te organizen!

WORKSPACE

Ateljé

Ateljé is een super leuk accessoires merk opgericht door Yara Michels. Zij verkopen onder andere telefoonaccessoires, tassen en laptop sleeves. Dit doen zij vanuit hun gezellige kantoor in Amsterdam waar zij net naartoe verhuisd zijn. Na de verhuizing was er hulp nodig met een opbergsysteem voor al hun mooie producten. Ook gaven zij aan een plek te willen creëren waar zij deze konden inpakken om vervolgens mensen blij te maken met hun kleurrijke creaties. 

Na uitleg over de werkwijze en producten van Ateljé zijn wij aan de slag gegaan. Alle spullen werden gecategoriseerd en er werd geselecteerd wat er in de ruimte mocht blijven. Na het indelen hebben we geïnventariseerd wat er aan opbergproducten nodig was om de ruimte te optimaliseren. Na het opmeten van alle stellingkasten werd een plan gemaakt voor de aanschaf van de opbergproducten. Hierbij hebben wij gekeken wat er al aanwezig was en hebben hier zo veel mogelijk op voortgeborduurd. 

Wat was het heerlijk om met zoveel fijne kleuren te werken! Omdat de kleuren van Ateljé al een lekkere combinatie zijn, hebben wij grotendeels gekozen voor doorzichtige opbergproducten. Op deze manier zijn ze ook makkelijk terug te vinden en valt het overzicht te behouden. Waar wat kleur miste hebben wij gebruik gemaakt van kleurrijke kratjes. En als oplossing voor de grote vellen inpakpapier namen wij een handdoekenrek mee.

In 2 dagen tijd hebben wij het magazijn en de werkruimte van Ateljé georganiseerd. Twee leuke dagen waarin wij een kijkje hebben mogen nemen in het bedrijf en heel fijn hebben samengewerkt met het super toffe team van Ateljé!

MOVING

ELISE
BOERS

Een tijdje terug kregen wij de super leuke kans om influencer Elise Boers en haar familie te helpen bij hun verhuizing. Als mama van een tweeling en net bevallen van een dochtertje kon zij onze hulp goed gebruiken.

TIDY biedt een complete aanvullende verhuisservice aan waarbij wij de klant ontzorgen door (samen met de klant) te selecteren wat mee gaat, alles doelgericht inpakken, de verhuisdag coördineren, de verhuisdozen uitpakken, indelen en optimaliseren met opbergproducten. Maar ook onze verhuisservice is maatwerk, dus kan de klant er ook voor kiezen dat wij ondersteunen bij een deel van dit proces.

Elise had ons gevraagd om haar te helpen met het uitpakken, indelen en optimaliseren van de keuken, voorraadkast, badkamer en de kleedkamer. Haar wens was om een soort mini winkeltje als voorraadkast te hebben, waar alles in mooie potten en overzichtelijke bakken zou komen.

Wat was dat leuk om te doen! Mede door de mooie en kleurrijke stijl van haar kledingstukken en de inrichting van het huis. En wat was het heerlijk om een jong en druk gezin wat meer rust te kunnen bieden tijdens een verhuizing in de kraamtijd.

Benieuwd naar de before & afters?
Check Elise’s Instagrampost of haar vlog op YouTube.

ORGANIZING

ZOLDER
ALS
OPSLAG

Wat zien wij het vaak, zolderkamers die gebruikt worden als opslag. Spullen zonder bestemming eindigen allemaal in die ene zolderkamer, want daar kan je de deur dicht trekken en hoef je het niet te zien. Deze zolders zijn vaak een doorn in het oog en een grote frustratie van onze klanten. Het zijn mooie ruimtes die super goed zouden dienen als bijvoorbeeld een speelkamer voor de kinderen of een plek om te sporten.

Omdat er al een lange tijd veel spullen in deze ruimte zijn verzameld, is de stap om te beginnen vaak groot voor onze klanten. Waar begin je mee? Waar gaan de spullen dan naar toe? Gelukkig weet TIDY precies hoe wij deze zolders kunnen organiseren en om kunnen toveren tot een volwaardige, leefbare ruimte in huis.

Als eerst moet er een goed overzicht komen van wat voor spullen er liggen door deze te categoriseren. We zien vaak dat er veel weg kan, omdat er al voor lange tijd niets meer mee is gedaan. Wat overblijft gaat naar een andere plek in huis of wordt opgeslagen in opbergproducten, die gelabeld worden, zodat alles een duidelijke plek heeft.

Er is weer ruimte en de klant heeft een ruimte die een nieuwe bestemming krijgt als speel/knutselkamer, gym of kantoor. En wat is het eindresultaat SATISFYING!

 

Blog

MOVING

ONTZORGEN

Een verhuizing staat in de top 3 van meest stressvolle gebeurtenissen in ons leven. Je kan je voorstellen dat als je daar ook nog een mega verbouwing en zwangerschap bij op telt, hulp niet alleen fijn, maar ook echt nodig is. Onze klant was uitgerekend rond de datum van de oplevering van het nieuwe huis. Al met al een super stressvolle gebeurtenis waar wij als TIDY zoveel als wij konden hebben overgenomen. 

Zo vroeg mogelijk zijn wij begonnen met het selecteren van de spullen die mee moesten naar het nieuwe huis. Daarna hebben we zoveel mogelijk al ingepakt. Denk aan kerstdecoratie, carnavalskleding en speelgoed voor als de baby wat ouder is. De dag voor de verhuizing hebben we alles ingepakt wat dagelijks nog gebruikt wordt. We vragen de klant om zelf wat spulletjes klaar te leggen voor die avond en ochtend voor de verhuizing. 

Op de dag van de verhuizing is het veel wachten. Het in- en uitladen van een heel huis neemt vaak toch wat meer tijd in beslag dan je denkt. Zodra de verhuizers gearriveerd zijn geven wij ze een rondleiding door het huis. Doordat de verhuisdozen netjes door ons zijn gelabeld, worden ze meteen in de juiste ruimte geplaatst. Zodra er een paar dozen binnen waren, zijn we begonnen met het uitpakken en organiseren van de ruimtes. Waarbij we beginnen met de ruimtes die dagelijks gebruikt worden, zoals keuken, badkamer, kledingkasten. Als alle ruimtes ingedeeld zijn, meten we alles op, bestellen we de producten en komen we nog een keer terug om alles te plaatsen.

Binnen twee dagen waren alle dozen uitgepakt en een paar dagen later werd de kleine geboren en kon het gezin samen genieten van hun mooie, nieuwe, georganiseerde huis!

WORKSPACE

KANTOOR
SWAP

‘Oh, jullie zouden eens langs moeten komen op mijn werk’ is een reactie die wij vaak krijgen wanneer we vertellen over TIDY. Een ongeorganiseerde werkplek is helaas iets waar veel mensen elke dag mee moeten dealen. Het brengt vaak stress en ergernis met zich mee.

Wanneer je je volledig kan focussen op je werk in plaats van het opruimen en organiseren van je werkplek, brengt dat rust. 

Onze hulp werd ingeroepen om 2 werkplekken om te wisselen bij een bedrijf in Tilburg. Waarvan één ook door ons opgeruimd mocht worden. Dat kantoor was van een medewerker die op zakenreis was, dus onze opruimactie zou een verrassing zijn. Dit maakte ons wel een beetje zenuwachtig. Zou het wel gewaardeerd worden? Het waren veel spullen en ze lagen zo’n beetje overal, maar misschien zat hier toch een systeem in. 

Uiteindelijk hebben we ervoor gezorgd dat alles een eigen plek kreeg in het nieuwe kantoor en het opgeruimd was. Hierbij hebben we zelfs nog gebruik kunnen maken van de door het bedrijf op maat gemaakte vilten bakken. Daarnaast hebben we alles wat nog uitgezocht moest worden overzichtelijk gemaakt. Met een gekneusde neus en een trauma voor glazen wanden (ongeluk zit in een klein hoekje) konden wij voldaan naar huis gaan. 

Gelukkig werd ons werk wel gewaardeerd. Binnenkort gaan we terug om ook alle uitgezochte spullen een plekje te geven.

Professional Organizing

ORGANIZING

NESTEL
DRANG

Wij komen vaak over de vloer bij (aanstaande)moeders die onze hulp inschakelen bij het organiseren van het huis of bij het verhuizen. Zelf zijn wij geen moeders, maar door wat wij om ons heen zien weten wij dat het een druk en veelbewogen leven is. 

Tijd om dingen uit te zoeken en op te ruimen is er vaak niet. Ook begrijpen wij heel goed dat je de tijd en energie die je hebt liever in jezelf en je gezin stopt. TIDY heeft gelukkig heel veel zin en energie, dus wij nemen het graag over!

Laatst kregen wij de opdracht om een huiskamer en keuken te organiseren. Onze klant was hoogzwanger en had heel erg behoefte aan een opgeruimd huis, alleen was zij zelf niet meer in staat om dit zelf te doen. Voor deze opdracht zijn wij naar het mooie Amsterdam gereden. 

In een dag tijd hebben we alle kasten uitgehaald, geselecteerd wat kan blijven en een voorlopige indeling gemaakt. Dit zodat, wanneer wij producten gaan bestellen je niet in de rommel achterblijft. Ook hebben we bij de indeling rekening gehouden met alle babyspulletjes die nog gaan komen, zoals bijvoorbeeld flesjes en het apparaat waarmee je flesvoeding bereidt.

Na alles goed te hebben opgemeten, hebben we de producten besteld en een week later zijn we alles gaan installeren. Daarnaast hebben we de klant nog wat tips voor de kinderkamer kunnen geven. 

En een paar weekjes later was daar de baby! Het huis was gelukkig op tijd klaar, zodat de kersverse ouders zich volledig kunnen focussen op hun nieuwe leven met z’n drietjes.

ORGANIZING

KEUKEN
UPDATE
&
WALK IN
CLOSET

Vorig jaar hebben wij met veel plezier een keuken in Oisterwijk georganiseerd. Een ruimte die veel gebruikt wordt door een druk huishouden met kleine kinderen. Deze had daarom een update nodig. 

Na wat schuiven en opruimen, hebben wij meer opbergruimte gecreëerd, zodat alle boodschappen een plekje in de keuken konden krijgen. Soms verandert het boodschap gedrag van de klant, zeker wanneer zij kinderen hebben die groeien en anders gaan eten. Wij kunnen dan in korte tijd de keuken aanpassen, zodat je weer TIDY door het leven kan.  

Naast de keuken update vroeg de klant ons ook de walk in closet te organiseren. Zij had zelf al een poging gewaagd, maar dat was helaas niet gelukt. De wens was om alles zo overzichtelijk mogelijk te maken. Er was al een selectie van de kleding en schoenen gemaakt. Onze uitdaging zat in het zo in te richten dat je goed kan zien wat je in huis hebt. Dit zorgt ervoor dat je de items achter in de kast niet vergeet en dus ook geen nieuwe onnodige aankopen doet. 

Het was echt passen en meten. Maar door onder andere de aanschaf van een prachtige mand die zorgde voor net iets meer opbergruimte, is het ons gelukt. Alles kreeg zijn eigen plek en onze klant had het gevoel dat zij door het overzicht haar eigen ‘winkeltje’ inliep.

ORGANIZING

EEN
VASTE
ROUTINE

Een keuken, waar al 20 jaar in geleefd wordt en waarbij er voor de klant een routine bestaat, is iedere keer een uitdaging. Wat werkt al goed en wat kan er beter? Dit zijn projecten waarbij we nog meer aandacht besteden aan functionaliteit. Onder andere door meer te overleggen met de klant en de klant een andere routine uit te laten proberen. 

Een tijdje terug werd ons gevraagd om zo’n keuken en bijkeuken te organiseren. Er kwamen ontzettend veel spullen van alle planken en uit alle kastjes. En als snel bleek dat er van sommige keukenattributen er meer dan 1 aanwezig waren. Deze werden samen met nog een heleboel andere spullen gedoneerd aan de tweedehandswinkel of hergebruikt in andere ruimtes in het huis. 

Opbergproducten waren al aanwezig en deze hebben wij dan ook opnieuw gebruikt. Samen met een aantal nieuwe opbergproducten en een logischere indeling hebben we meer ademruimte kunnen creëren en werd zowel de keuken als de bijkeuken overzichtelijker. 

Voor de klant was het in het begin wat lastig om afscheid te nemen van bepaalde dingen na zo’n lange tijd, maar uiteindelijk was het het allemaal waard. Ze waren ontzettend blij om eindelijk een goed overzicht te hebben van alles wat ze in huis hebben. En de spullen die zijn gebleven komen nu veel beter tot hun recht. 

WORKSPACE

HOUTEN
BAKKES

Al een aantal jaar maakt Tamara met Houten Bakkes de lekkerste, meest fantastisch uitziende borrelplanken van Tilburg, Noord Brabant en misschien wel van heel Nederland. Tamara is super creatief, maar geeft zelf toe minder goed te zijn in het organiseren van haar spullen. Laat TIDY hier nou bij kunnen helpen!

Na een intense verbouwing van haar en haar man’s huis, hebben zij naast hun privé keuken een keuken voor Houten bakkes gecreëerd. Deze keukens worden gescheiden door een prachtige stalen kast met glas die helemaal doorloopt tot in de kelder. Om het huis helemaal af te maken en er volledig van te kunnen genieten hebben ze ons als professional organizers ingehuurd.

Onze taak was om alles zo overzichtelijk en efficiënt mogelijk in te delen, zodat Tamara zich volledig kan focussen op haar werk. Na alles uit de kasten te hebben getrokken, en geselecteerd mat er mag blijven, was het tijd om op zoek te gaan naar mooie opbergmethoden om het huis de finishing touch te geven. De week erna waren alle spullen binnen en was het tijd voor het leukste deel van onze opdrachten: het installeren van de opbergproducten en natuurlijk de ‘big reveal’.

Het is zo fijn om te zien dat het eindresultaat de klant blij maakt. Tamara: ‘Mijn brein is gekalmeerd, ik kan weer vlammen in de keuken en af en toe een ademsessie in de georganiseerde koele kelder nemen’. Daar doen we het voor!

Blog
Blog

ORGANIZING

Muizen
keutels en spinnen
webben

Kun je je voorstellen dat je al 10 jaar niet meer in een ruimte in je huis bent geweest omdat je er stress van krijgt? Dat overkwam een klant van ons uit Eindhoven. De vliering in de garage stond zo vol met spullen dat je er nauwelijks meer bij kon. In het achterhoofd speelde dat dit een keer opgeruimd moest worden, maar om er aan te beginnen voelde elke keer weer als een grote stap. Ook het opruimen van de zolder in het huis was een project wat steeds maar werd uitgesteld. We horen vaak dat niet georganiseerde ruimtes chaos in het hoofd brengen en tegelijkertijd een te overweldigend project zijn om eraan te beginnen (zelfs een eventuele verhuizing werd uitgesteld). Gelukkig gaan onze handen, als professional organizers, hiervan jeuken! 

We hebben alles uit de kasten getrokken. Al snel bleek dat er veel richting de stort en de tweedehandswinkel mocht, dat scheelde weer wat kastruimte. De klant gaf aan dat, doordat wij categoriseren, ze het makkelijker vinden om door hun spullen te gaan en te selecteren wat er weg mag. Uiteindelijk was de vliering zo vrij gemaakt dat je er zelfs een rondje kon rennen en de spullen op zolder zaten in doorzichtige opbergers met duidelijk labels. Weg chaos en stress!

Ruimtes zoals garages en zolders is zwaar werk, veel sjouwen en je een weg banen door spinnenwebben en muizenkeutels. Maar wat is het resultaat heerlijk! De klanten waren verrast en ontzettend blij met het resultaat.

ORGANIZING

ONZE FAVORIETE RUIMTE: DE KEUKEN

Een van onze favoriete ruimtes om te organiseren is de keuken. Een tijdje terug werden wij gevraagd om op de dag van de verhuizing de nieuwe keuken in te delen. Een verhuizing is al een hele stressvolle periode voor mensen en het maakt ons blij dat we onze klant hiermee kunnen ontzorgen. Het organiseren van een nieuwe keuken is anders dan het organiseren van een bestaande keuken. In een bestaande keuken heb je vaak al een indeling en een routine, die we zo goed mogelijk proberen te handhaven. In een nieuwe keuken bedenken wij deze voor jou. 

De spullen die mochten blijven waren al geselecteerd, maar alles moest nog wel worden uitgepakt. Bij opdrachten vragen we altijd naar de wensen van de klant, welke spullen er veel gebruikt worden en eventueel andere dingen waar we rekening mee moeten houden. 

Het was al snel duidelijk dat hier lekker gekookt wordt. Er waren heel veel kruiden, vooral veel aziatische kruiden. En laat het optimaliseren van een kruidenlade nou ook een van onze favoriete klussen zijn! Het resultaat is zo bevredigend. Voor de resterende Aziatische kookproducten hebben we een ‘Asian Station’ gecreëerd.

Na het afronden van het project gaf onze klant enkele weken later aan dat, door het overzicht en de vaste plekken, ze weet wat ze in huis heeft en dus veel minder boodschappen hoeft te doen. Alles gaat op en er wordt nauwelijks nog voedsel verspild. Dat klinkt als muziek in de oren voor professional organizers. 

WORKSPACE

KAPSALON

Wij werden gevraagd een kapsalon in Tilburg te helpen bij het opruimen en ordenen van een aantal kasten. Deze kasten worden meerdere keren per dag gebruikt door verschillende medewerkers en mede door de vele verschillende producten was er geen overzicht meer. Ook gaf onze klant aan dat ze zelf de overzichtelijkheid miste en het zelf niet meer voor elkaar kreeg. 

Wij zijn geen kappers, maar professionele organizers, dus bij deze klus was het belangrijk om te weten wat de producten zijn, hoe vaak en waarvoor ze gebruikt worden. Door tijdens de intake dit goed te bespreken, met af en toe een vraag tussendoor, lukt het ons aardig!

Omdat er geen spullen weg hoefden hadden we tijdens dit project al snel door wat we precies nodig hadden om onze klant te helpen. Na ‘the big reveal’ gaf onze klant aan dat ze het heerlijk vind dat alles nu zijn eigen plekje heeft. En dat het haar, met het huidige opbergsysteem, amper moeite kost om alles geordend te houden. 

MOVING

ONZE EERSTE VERHUIZING

Een aantal maanden geleden hebben wij voor het eerst klanten mogen ontzorgen door middel van het begeleiden en organiseren van de verhuizing. Ruim een jaar geleden hebben wij onze klant geholpen met het inpakken van het oude huis naar het tijdelijke huis in Oisterwijk. Hierbij hebben wij de spullen geselecteerd die mee gingen naar het tijdelijke huis, naar de opslag gingen of die weg mochten. Wanneer bezittingen weg mogen, kijken wij altijd eerst of we er een goed doel of tweede huis voor kunnen vinden, of dat het naar een kringloop kan worden gebracht. Wij vinden het belangrijk om zo min mogelijk spullen echt weg te gooien.

Als je dik 20 jaar in hetzelfde huis woont, kan iedereen zich wel voorstellen dat je in die tijd veel spullen verzamelt, vooral op plaatsen waar je niet zo snel komt. De zolder en kelder zijn daar de perfecte voorbeelden van. Juist bij het uitzoeken van deze ruimtes kom je vaak bezittingen tegen waarvan je niet eens meer weet dat je ze hebt. 

En daar was toen de verhuizing van het tijdelijk huis naar het nieuwe huis. Het tijdelijk huis zou door de klant zelf ingepakt worden, maar heel vroeg op de ochtend van de verhuizing kregen we een berichtje of we toch niet het oude huis konden inpakken. Dat hebben we gedaan en hiermee een groot deel stress wat komt kijken bij zo’n verhuizing kunnen wegnemen. Op de dag van de verhuizing hebben we de alles gecoördineerd. 

Dat ging heel soepel aangezien wij ook alle spullen hadden gelabeld en inpakt. Toen begon voor ons het het leukste onderdeel van ons werk. Alle spullen uitpakken, categoriseren en vervolgens de meest praktische plek in dit prachtige nieuwe huis vinden. Er werd ons gevraagd de keuken, bijkeuken, kelder en garderobekasten professioneel te organiseren. Nadat we met behulp van mooie opbergproducten een geordend en goed bij te houden opbergsysteem hadden bedacht zag het eruit als door een ringetje te halen.  

‘Jullie zijn opruim engelen!’ Onze klant was erg blij met onze hulp. Hier worden wij natuurlijk ook heel erg blij van. Een tevreden klant maakt dat wij ons vak, professional organizing, nog leuker vinden.

ORGANIZING

PROEF DRAAIEN!

Wanneer je een idee hebt voor een nieuwe onderneming is het natuurlijk van belang dat je een paar keer test of het ook echt bij je past. We geven mensen vaak als tip wanneer ze zelf willen gaan starten met organiseren: ‘Begin klein!’. En ook dat hebben wij gedaan. Ons eerste project werd een bureau/kantoor gedeelte in de woonkamer van een goede vriendin van ons. Het werd een rommelhoek en er was behoefte aan overzichtelijkheid. Door alles uit de kastjes te halen en te kijken wat er daadwerkelijk echt nodig was in deze ruimte kregen we snel een duidelijk beeld van wat er over bleef. Met de juiste opbergdozen, mappen en het herindelen van het bureau hebben we een plek gecreëerd waar nu in rust gewerkt kan worden.

Ons eerste uitprobeer traject zat er op, en wat vonden we het leuk om dit te doen! Het was af en toe een beetje aftasten maar toen we in de auto naar huis zaten kwamen we erachter hoe fijn we samenwerken en dat dit is wat wij willen doen! De ‘eerste stap’ was gezet en wij keken uit naar meer!